Rețetă Bezele cu nuci
Vizite: 2371
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
3290
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 6 buc albusuri- 300 g zahar
- 300 g nuci
- 1 plic zahar vanilat
- 20 g coaja de lamaie rasa
Preparare:
Albusurile se bat impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma compacta. Se adauga nucile macinate si coaja de lamaie. Se tapeteaza o tava cu hartie velina, se pune compozitia intr-un pos sau cornet si se formeaza in tava aveline, care se coc in cuptor la un foc domol.Analiza ingredientelor rețetei Bezele cu nuci:
Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu.
Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu.
Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Nuci
Avantaje: Bogate în acid alfa linoleic, acid folic, magneziu, fosfor și potasiu. nucile sunt recomandate pentru sănătatea cardiovasculară, îmbunătăţirea memoriei, studiile efectuate demonstrând că el...
Dezavantaje: Nucile au un puternic potenţial alergen, de aceea consumul lor necesită precauţie. În plus, pot împiedica absorbţia fierului şi pot provoca tulburări digestive, mai ales la persoanele cu aceas...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zahăr vanilat
Dezavantaje: Zahărul vanilat clasic conține zahar alb (98%) și vanilină cristalizată (2%) - o substanță chimică periculoasă în cantități mari....