Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Broscoi - gogoșele cu dovlecei

Vizite: 5733
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
96

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ou
- zahar dupa gust
- 2 dovlecei
- 3-4 cescute de faina
- zahar vanilat

Preparare:

Dovleceii se curata de coaja si seminte si se rad, se adauga oul, zaharul, zaharul vanilat si faina si se amesteca compozitia (trebuie sa fie ca o smantana).
Se prajesc in ulei incins, se pun cu lingura.


Analiza ingredientelor rețetei Broscoi - gogoșele cu dovlecei:

Dovlecel (zucchini)
Avantaje: Conține puține calorii. Are un conținut dens nutritiv, are numeroase vitamine și minerale. Poate avea beneficii cardiovasculare, antidiabetice și gastroprotectoare. ...
Dezavantaje: Poate cauza, deși în rare cazuri, alergii sau disconfort gastric. ...
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zahăr vanilat
Dezavantaje: Zahărul vanilat clasic conține zahar alb (98%) și vanilină cristalizată (2%) - o substanță chimică periculoasă în cantități mari....

Căutați rețete culinare după denumire