 
Rețetă Broscoi - gogoșele cu dovlecei
Vizite: 6057
        Timp preparare: N/A
    Dificultate: redusa
96 
    CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 ou- zahar dupa gust
- 2 dovlecei
- 3-4 cescute de faina
- zahar vanilat
Preparare:
Dovleceii se curata de coaja si seminte si se rad, se adauga oul, zaharul, zaharul vanilat si faina si se amesteca compozitia (trebuie sa fie ca o smantana).Se prajesc in ulei incins, se pun cu lingura.
Analiza ingredientelor rețetei Broscoi - gogoșele cu dovlecei:
    	Dovlecel (zucchini)
                
        Avantaje: Conține puține calorii.
Are un conținut dens nutritiv, are numeroase vitamine și minerale.
Poate avea beneficii cardiovasculare, antidiabetice și gastroprotectoare.
 ...
        Dezavantaje: Poate cauza, deși în rare cazuri, alergii sau disconfort gastric. ...
    
    	Făină albă de grâu
                
        Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
            
    	Ou de găină
                
        Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
        Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
    
    	Zahăr tos
                
        Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
        Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
    
    	Zahăr vanilat
                        
    Dezavantaje: Zahărul vanilat clasic conține zahar alb (98%) și vanilină cristalizată (2%) - o substanță chimică periculoasă în cantități mari....