Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Carne de pasăre în aspic

Vizite: 2276
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
134

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,
- carne de pasare,
- mazare boabe.

Preparare:

Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii. In forma ornata se asaza feliile de carne, suprapuse, neinghesuite.

Cand carnea este de curcan, se incepe cu feliile de piept (ca acestea sa fie deasupra, cand se rastoarna preparatul).

Se lasa pe margine un spatiu liber de 1 cm si se toarna aspic, umpland toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce s-a lasat in frigider sa se inchege, deasupra lui se pune un strat de 2-3 cm de mazare boabe, fiarta, sau din conserva (bine scursa de apa, sau salata ruseasca, lasand pe margine un spatiu liber de 1 cm). Se tine la frigider sa se raceasca 30 minute, apoi se umple cu aspic si acel spatiu gol, lasand sa depaseasca nivelul mazarii sau salatei cu 1 cm pentru a le fixa.


Analiza ingredientelor rețetei Carne de pasăre în aspic:

Gelatină
Avantaje: Gelatina este o sursă de proteine care nu conține grăsimi....
Dezavantaje: Gelatina poate provoca un gust neplăcut, senzație de balonare sau arsuri la stomac....
Mazăre, conservă
Avantaje: Mazărea la conservă este o sursă bogată de fibre alimentare, vitamina A, C și K, proteine și tiamină....
Dezavantaje: Mazărea la conservă conține mult sodiu....
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.