Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cartofi copți cu unt

Vizite: 6321
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
388

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 cartofi
- o lingurita unt
- sare

Preparare:

Se spala cartofii, se coc in coaja la cuptor si se curata.
Se adauga apoi putin unt.


Analiza ingredientelor rețetei Cartofi copți cu unt:

Cartofi copți in coajă
Avantaje: Cartofii copți sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina B6 și potasiu....
Dezavantaje: Conțin niveluri ridicate de carbohidrați simpli....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.