Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Chili con carne la Multicooker

Vizite: 1872
Timp preparare: 100min
Dificultate: redusa
Rețetă Chili con carne la Multicooker
2269

CALORII

9

PORTII

Ingrediente/compozitie:

700 g carne de vită tocată
500 g fasole roșie (la conservă)
2 ardei gras roșii
2 ardei gras verzi
300 g porumb (din conservă)
800 g pastă de roșii (din conservă)
2 cuburi supă de vită
2 cepe
3 linguri chimen
1 lingură boia afumată
1 linguriță pudră chili
1 lingură oregano
iaurt grecesc
pătrunjel
nachos

Preparare:

Am pus în oală carnea tocată, ceapa tocată, o linguriță de sare și chimenul. Am lăsat aproximativ 15 de minute, amestecând din când în când. Am adăugat ardeii tăiați fâșii, oregano, boia și chili și am așteptat să scadă zeama de la carne.

Am adăugat pasta de roșii, porumbul, fasolea, cuburile de supă și 200 g de apă și am lăsat la fiert 30 de minute.

Am servit cu iaurt grecesc, pătrunjel și nachos.


Analiza ingredientelor rețetei Chili con carne la Multicooker:

Ardei gras roșu
Avantaje: Ardeiul roÈ™u este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K È™i B6, acid folic È™i potasiu. Ardeii sunt buni în caz de afecÈ›iuni ale pielii È™i membranei mucoase, precum È™i pentru Ã...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul roșu provine din zaharuri....
Ardei gras verde
Avantaje: Ardeiul verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, K, B6, potasiu, magneziu, tiamină, niacină și acid folic. Ardeii sunt buni în caz de afecțiuni ale pielii și membranei muco...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul verde provine din zaharuri. Ardeii grași roșii și galbeni conțin aproape de două ori mai multă vitamina C decât cei verzi....
Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu. Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu. Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Chimen (semințe)
Avantaje: Semințele de chimen sunt o sursă excelentă de calciu, fier, proteine, vitamina C, magneziu, fosfor, potasiu și zinc....
Fasole roșie (conservă)
Avantaje: Fasolea este ca mai bogată sursă de proteine vegetale, esențiale pentru vegetarieni și cu aport substanțial de calciu și fier. Prin conținutul bogat în fibre insolubile scade colesterolul din ...
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....

Căutați rețete culinare după denumire