Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ciuperci cu cașcaval

Vizite: 2358
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

ciuperci,
cascaval,
ulei,
sare,
piper.

Preparare:

Se aleg "palariile" ciupercilor, se curata de coaja subtire dupa care se spala cu mare atentie pentru a nu se rupe. Se unge tava cu unt sau ulei, dupa care se pun ciupercile.

Se adauga cascaval ras (numai in palaria ciupercii, nu si pe langa), sare si piper.

Se pun la cuptor circa 20 min. la foc potrivit.


Analiza ingredientelor rețetei Ciuperci cu cașcaval:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...

Căutați rețete culinare după denumire