Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Clătite umplute cu ciuperci

Vizite: 1506
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1047

CALORII

Ingrediente/compozitie:

8 clatite,
200 g ciuperci,
100 g unt,
100 g cascaval,
o cana de sos de rosii picant,
sare,
piper.

Preparare:

Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie feliute subtiri dupa care se pun intr-o tigaie impreuna cu o lingura de unt si se calesc bine. Cand sunt aproape gata se adauga putina apa peste ele, se condimenteaza dupa gust si se lasa sa scada. Cand s-a racit compozita umpleti clatitele si le asezati intr-o forma unsa cu unt peste care turnati sosul de rosii si introduceti la cuptor 15 min.

Analiza ingredientelor rețetei Clătite umplute cu ciuperci:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.