Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cremă verdeață

Vizite: 1758
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 lingurita de faina
- 2 linguri de lapte
- 1 lingurita de piure de fasole verde
- sare

Preparare:

Se dilueaza faina in 2 linguri de apa. Se fierbe laptele. Se pune peste faina diluata amestecand in continuu. Se adauga un praf de sare. Se pune din nou la fiert 10 minute amestecand in tot acest timp. Se adauga piureul de fasole verde (pisate), se amesteca bine si se serveste.

Analiza ingredientelor rețetei Cremă verdeață:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Păstăi, fierte
Avantaje: Păstăile sunt o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, fier, riboflavină, vitamina B6, acid folic, magneziu, fosfor și potasiu. Fasolea verde este bună în caz de probl...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de păstăi provine din zaharuri....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...

Căutați rețete culinare după denumire