![Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite](/imagini/favorita-1.gif)
Rețetă Dovlecei cu carne
Vizite: 3664
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa
741
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 300 g carne de vaca- 3 dovlecei
- 2 cepe
- 1/4 kg rosii
- 2 linguri ulei
- verdeata
Preparare:
Dovleceii curatati si spalati, taiati in rondele se pun la fiert cu carnea, rosiile si ceapa pana se inmoaie.Se adauga verdeata.
Analiza ingredientelor rețetei Dovlecei cu carne:
Carne de vită (fiartă)
Carnea de vită este clasificată drept carne roșie - un termen folosit pentru carnea mamiferelor, care conține cantități mai mari de fier decât puiul sau peștele.
De obicei,...
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge.
Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Dovlecel (zucchini)
Avantaje: Conține puține calorii.
Are un conținut dens nutritiv, are numeroase vitamine și minerale.
Poate avea beneficii cardiovasculare, antidiabetice și gastroprotectoare.
...
Dezavantaje: Poate cauza, deși în rare cazuri, alergii sau disconfort gastric. ...
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc.
Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor.
Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri.
Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian.
Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E.
Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%).
Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...