Rețetă Dovlecel cu gutuie
Vizite: 1877
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 1 gutuie- 1 bucata de dovlecel de placinta
Preparare:
Gutuia se spala, se taie in jumatate, se scoate cotorul si se pune pe o tavaBucata de dovleac se spala si se pune pe tava. Se baga tava la cuptor. Cand s-au copt se lasa 10 minute si se paseaza.
Analiza ingredientelor rețetei Dovlecel cu gutuie:
Dovleac
Avantaje: Dovleacul este o sursă excelentă de vitaminele A, C si E, riboflavină, potasiu, tiamină, niacină, vitamina B6, acid folic, fier, magneziu și fosfor. În plus, dovleacul are un conținut mic de g...
Dezavantaje: Studiile sunt insuficiente în privința posibilelor efecte negative ale consumui de dovleac, de aceea se recomandată prudența în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează....
Gutuie
Avantaje: Gutuia este o sursă excelentă de vitamina C, zinc, potasiu, cupru, fier și fibre alimentare....
Dezavantaje: Fructele crude pot provoca iritații la nivelul gâtului și pot provoca dificultăți de respirație....