Rețetă Fondant de ardei
Vizite: 2077
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
163
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 ardei- 80 g branza
- 1 oua
- 1 varf de cutit de sare
Preparare:
Inainte de a incepe, se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se introduce ardeiul spalat si curatat. Se curata ardeiul copt de coaja si se toaca fin cu mixerul. Se recomanda sa il pasati pentru a indeparta eventualele resturi de coaja ramase.Se adaugati oul, branza si sarea. Se toarna pireul intr-un bol mic (sau mai multe).
Se fierbe 20 minute la bain-marie in cuptorul cald (trebuie sa fie de la coptul ardeiului), se lasa sa se racoreasca pentru a fi servit caldut. Se decoreaza dupa placere.
Analiza ingredientelor rețetei Fondant de ardei:
Ardei gras verde
Avantaje: Ardeiul verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, K, B6, potasiu, magneziu, tiamină, niacină și acid folic.
Ardeii sunt buni în caz de afecțiuni ale pielii și membranei muco...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul verde provine din zaharuri.
Ardeii grași roșii și galbeni conțin aproape de două ori mai multă vitamina C decât cei verzi....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...