Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Fondant de ardei

Vizite: 2077
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
163

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ardei
- 80 g branza
- 1 oua
- 1 varf de cutit de sare

Preparare:

Inainte de a incepe, se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se introduce ardeiul spalat si curatat. Se curata ardeiul copt de coaja si se toaca fin cu mixerul. Se recomanda sa il pasati pentru a indeparta eventualele resturi de coaja ramase.
Se adaugati oul, branza si sarea. Se toarna pireul intr-un bol mic (sau mai multe).
Se fierbe 20 minute la bain-marie in cuptorul cald (trebuie sa fie de la coptul ardeiului), se lasa sa se racoreasca pentru a fi servit caldut. Se decoreaza dupa placere.


Analiza ingredientelor rețetei Fondant de ardei:

Ardei gras verde
Avantaje: Ardeiul verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, K, B6, potasiu, magneziu, tiamină, niacină și acid folic. Ardeii sunt buni în caz de afecțiuni ale pielii și membranei muco...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul verde provine din zaharuri. Ardeii grași roșii și galbeni conțin aproape de două ori mai multă vitamina C decât cei verzi....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...

Căutați rețete culinare după denumire