Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Gogoșele din iaurt

Vizite: 3498
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
256

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ou
- 200 g iaurt
- 9 linguri de faina
- 2 linguri de zahar

Preparare:

Se amesteca componentele pana se obtine o pasta groasa. Se pune pe foc o oala mai adanca cu ulei, astfel incat gogosile sa se scufunde in lichid.
Se pun cate una si se prajesc.


Analiza ingredientelor rețetei Gogoșele din iaurt:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Iaurt degresat
Avantaje: Iaurtul degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. În plus, iaurtul degresat este o sursă de riboflavină, calciu, fosfor, proteine, vitamina B12, potasiu și zinc. Ia...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de iaurtul degresat provin din zaharuri. Iaurtul cu conținut scazut de grăsimi nu este recomandat copiilor sub cinci ani....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.