Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Gogoșele din iaurt

Vizite: 3893
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
256

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ou
- 200 g iaurt
- 9 linguri de faina
- 2 linguri de zahar

Preparare:

Se amesteca componentele pana se obtine o pasta groasa. Se pune pe foc o oala mai adanca cu ulei, astfel incat gogosile sa se scufunde in lichid.
Se pun cate una si se prajesc.


Analiza ingredientelor rețetei Gogoșele din iaurt:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Iaurt degresat
Avantaje: Iaurtul degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. În plus, iaurtul degresat este o sursă de riboflavină, calciu, fosfor, proteine, vitamina B12, potasiu și zinc. Ia...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de iaurtul degresat provin din zaharuri. Iaurtul cu conținut scazut de grăsimi nu este recomandat copiilor sub cinci ani....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire