Rețetă Gogoșele din iaurt
Vizite: 3979
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
256
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 ou- 200 g iaurt
- 9 linguri de faina
- 2 linguri de zahar
Preparare:
Se amesteca componentele pana se obtine o pasta groasa. Se pune pe foc o oala mai adanca cu ulei, astfel incat gogosile sa se scufunde in lichid.Se pun cate una si se prajesc.
Analiza ingredientelor rețetei Gogoșele din iaurt:
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Iaurt degresat
Avantaje: Iaurtul degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. În plus, iaurtul degresat este o sursă de riboflavină, calciu, fosfor, proteine, vitamina B12, potasiu și zinc.
Ia...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de iaurtul degresat provin din zaharuri.
Iaurtul cu conținut scazut de grăsimi nu este recomandat copiilor sub cinci ani....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...