Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Macaroane cu carne

Vizite: 5326
Timp preparare: 20min
Dificultate: redusa
354

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 75 g macaroane
- 75 g carne fiarta
- 10 ml ulei
- 2 linguri suc de rosii
- sare

Preparare:

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Analiza ingredientelor rețetei Macaroane cu carne:

Carne de vită (fiartă)

Carnea de vită este clasificată drept carne roșie - un termen folosit pentru carnea mamiferelor, care conține cantități mai mari de fier decât puiul sau peștele.

De obicei,...

Macaroane
Avantaje: Macaroanele au un conținut scăzut de grăsimi saturate și sodiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...

Căutați rețete culinare după denumire