ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Mazăre cu cartofi și ou

Vizite: 5144
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
367

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 cartofi
- 40 g mazare
- 1 galbenus de ou

Preparare:

Se fierb cartofii cu mazarea, separat oul, apoi se amesteca, se paseaza si se pune putina sare.
Daca se inlocuieste mazarea cu alta leguma si oul cu carnita, se poate da si de la 5-6 luni.


Analiza ingredientelor rețetei Mazăre cu cartofi și ou:

Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu. Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Galbenuș de ou
Avantaje: Galbenușul de ou este o sursă bună de proteine, acid folic și fosfor....
Dezavantaje: Galbenușul de ou conține mult colesterol și grăsimi saturate....
Mazăre, conservă
Avantaje: Mazărea la conservă este o sursă bogată de fibre alimentare, vitamina A, C și K, proteine și tiamină....
Dezavantaje: Mazărea la conservă conține mult sodiu....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.