Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Nectar de fructe

Vizite: 2230
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

Fructe.

Preparare:

Fructele, bine spalate, se curata de coaja si samburi (dupa felul fructului). Se pun in masina centrifuga in care toata pulpa fructelor se transforma intr-un piure fin, fara sa se separe sucul; este la fel de important pentru aportul in vitamine, saruri minerale si alti factori nutritivi, mai ales, in alimentatia copiilor, batranilor sau pentru diferite regimuri se poate prepara din mai multe fructe combinate.

Piureul se consuma imediat.


Analiza ingredientelor rețetei Nectar de fructe:

Caise
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă bună de fibre alimentare, potasiu, vitamina A și vitamina C. Caisele sunt excelente pentru piele, inimă și respirație....
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de caise provin din zaharuri....
Piersici
Avantaje: Piersicile sunt o sursă excelentă de vitamina C, vitamina A, niacină și potasiu. În plus, piersicile nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Laxativ foarte ușor. Piersicile sunt ut...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de piersici provine din zaharuri....

Căutați rețete culinare după denumire