Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Omletă

Vizite: 5650
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
66

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ou
- patrunjel tocat
- putin cascaval

Preparare:

Se prepara ca orice fel de ombleta. Se pot adauga si ingrediente precum vinete, divlecei, ciupercute, masline, ardei gras, rosii, bucatele de pui, spanac; toate dupa plac.
E amuzant, se face repede si copiii o pot manca singuri cu manuta.
Ii dau cam de doua ori pe saptamana.


Analiza ingredientelor rețetei Omletă:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....

Căutați rețete culinare după denumire