![Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite](/imagini/favorita-1.gif)
Rețetă Omletă din albuș
Vizite: 3388
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
93
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 3 albusuri- 5 g unt
Preparare:
Albusul batut spuma se amesteca cu 5 g apa, se asaza intr-o tigaita unsa cu unt si se fierbe in abur.Se serveste cu o bucatica de unt asezata peste omleta.
Analiza ingredientelor rețetei Omletă din albuș:
Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu.
Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu.
Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....