Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ouă clocotite cu smântână

Vizite: 2630
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
64

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ou
- un sfert de felie de jambon
- 2 lingurite cu smantana
- 2 linguri cascaval ras (gen svaiter)

Preparare:

Intr-un vas termorezistent se pun pe rand: o lingura de smantana, sfertul de felie de jambon taiat in bucati foarte subtiri, oul intreg si restul de smantana proaspata.
Se presara branza tip svaiter rasa, se baga in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa sa se coaca 4-5 minute.


Analiza ingredientelor rețetei Ouă clocotite cu smântână:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.