Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Oul cocotte

Vizite: 2600
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
108

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 ou
- 2 lingurite de smantana
- 2 linguri de parmezan ras (sau cascaval)

Preparare:

Se pune intr-o forma o lingurita de smantana, un sfert de felie de sunca taiata in bucati subtiri.
Se zdrobeste si se adauga un ou intreg.
Se adauga restul de smantana, se pudreaza cu parmezan, se pune la copt intr-un cuptor incalzit pentru 4-5 minute, timp in care oul va fi pregatit.


Analiza ingredientelor rețetei Oul cocotte:

Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Parmezan
Avantaje: Parmezanul conține calciu, fosfor și proteine....
Dezavantaje: Parmezanul are un conținut crescut de grăsimi saturate și sodiu....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.