Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pandișpan

Vizite: 1431
Timp preparare: 50min
Dificultate: medie
2105

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 6 oua,
- 225 g zahar,
- 225 g faina,
- 1 lingura praf de copt (baking powder),
- 50 ml. apa rece

Preparare:

In tava unsa se pune foaie pergament. Cuptorul se incinge la 180 grade sau maximum.

Ouale batute tare, zaharul se adauga in ploaie pana se termina in trepte, se mixeaza pana capata putin culoarea galbena. Se amestecata faina cu praful de copt.

Se adauga din mixura si se amesteca cu lingura apoi se adauga treptat si restul pana se termina mixura (faina cu praf de copt). Se adauga apa usor si se pune in tava. Se coace la 180 grade cam 20- 30 min. Se rastoarna pe un prosop si se inveleste.


Analiza ingredientelor rețetei Pandișpan:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire