Rețetă Pastă de brânză cu ceapă
Vizite: 1561
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
546
CALORII
Ingrediente/compozitie:
200 g branza rasa,o lingura de unt,
o ceapa,
boia dulce si condimente dupa gust.
Preparare:
Branza rasa de freaca bine cu untul apoi se amesteca cu ceapa tocata fin.Se condimenteaza dupa gust.
Analiza ingredientelor rețetei Pastă de brânză cu ceapă:
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge.
Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Telemea de vacă
Avantaje: Prevenirea hipertensiunii și a osteoporozei
Ajută la menținerea sănătății osoase, creșterea greutății și îngrijirea dentară...
Dezavantaje: Conținut ridicat de sodiu și colesterol...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....