Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pastă de brânză cu ceapă

Vizite: 1470
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
546

CALORII

Ingrediente/compozitie:

200 g branza rasa,
o lingura de unt,
o ceapa,
boia dulce si condimente dupa gust.

Preparare:

Branza rasa de freaca bine cu untul apoi se amesteca cu ceapa tocata fin.
Se condimenteaza dupa gust.


Analiza ingredientelor rețetei Pastă de brânză cu ceapă:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Telemea de vacă
Avantaje: Prevenirea hipertensiunii și a osteoporozei Ajută la menținerea sănătății osoase, creșterea greutății și îngrijirea dentară...
Dezavantaje: Conținut ridicat de sodiu și colesterol...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire