Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pateu

Vizite: 2824
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 3 ficatei de pui
- 1 galbenus fiert tare
- 1 cubulet de unt
- 1 lingura de smantana

Preparare:

Ficatei de pui se fierb bine in apa cu putina sare si cand sint fierti se paseaza bine cu furculita. Se adauga galbenusul fiert tare, cubuletul de unt si lingurita de smantana. Se amesteca toate foarte bine.

Dupa 1 an se poate adauga si 1/2 ceapa mica data pe razatoare.


Analiza ingredientelor rețetei Pateu:

Galbenuș de ou
Avantaje: Galbenușul de ou este o sursă bună de proteine, acid folic și fosfor....
Dezavantaje: Galbenușul de ou conține mult colesterol și grăsimi saturate....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire