Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ruladă germană cu mușchi de vită

Vizite: 3691
Timp preparare: N/A
Dificultate: medie

Ingrediente/compozitie:

- muschi de vita
- ulei
- mustar
- ceapa
- castraveti murati
- sare, piper
- sos special pentru rulada de vita (la plic)

Preparare:

Muschiul de vita se taie in felii subtiri si mai lungi decat o bancnota. Se lasa in untura sau ulei foarte inciuns cate un min., fiecare felie, sa-si inchida porii.

Cand s-au racit, se ung cu mustar, se presara ceapa taiata marunt si castraveti murati, sare, si piper.

Se ruleaza si se prind cu scobitori.

Se prepara un sos special pentru rulada de vita (la plic), se dizolva in apa si se toarna peste rulouri apoi vasul se acopera si se lasa sa fiarba cam o ora - o ora jumate.


Analiza ingredientelor rețetei Ruladă germană cu mușchi de vită:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Mușchi de vacă
Avantaje: Mușchiul de vacă este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, vitamina B12, fosfor și zinc....
Dezavantaje: Consumul de cantități mari de carne de vacă este legat de creșterea nivelului de colesterol în sange și de apariția cancerului la intestinul gros și la prostată....
Muștar
Avantaje: Muștarul este o sursă bună de tiamină, fibre alimentare, fier, magneziu și fosfor. ...
Dezavantaje: Muștarul conține mult sodiu....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...

Căutați rețete culinare după denumire