Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Rulouri de șuncă umplute

Vizite: 1555
Timp preparare: 30min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

2 felii sunca slaba,
1 cartof fiert taiat cuburi,
2 linguri zarzavat fiert taiat cuburi,
o lingurita mazare verde fiarta,
2 linguri sos alb gros,
2 frunze salata verde

Preparare:

Se amesteca cartoful, zarzavatul, mazarea fiarta si sosul alb. Se pune compozitia obtinuta pe feliile de sunca si se ruleaza. Mod de servire Se servesc rulourile pe frunzele de salata

Analiza ingredientelor rețetei Rulouri de șuncă umplute:

Cartofi fierți in coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii fierți conțin vitamina C, vitamina B6 și potasiu, avand un continut scazut de grăsimi saturate și sodiu. Amidonul rezistent din cartofi poate îmbunătăți sănătatea digestivă....
Dezavantaje: Cartofii pot afecta controlul zahărului din sânge. Cartofii pot interacționa cu medicamentele beta-blocante și anticoagulante....
Mazăre
Avantaje: Mazărea verde este o sursă bună de vitamina C, vitamina K, tiamină, magneziu, proteine, vitamina A, niacină, vitamina B6, acid folic și fosfor. Conține numeroși fitonutrienți cu efecte benef...
Dezavantaje: Boabele de mazăre conțin o cantitate mare de fitați, substanțe care pot reduce absorbția unor minerale ca fierul, calciul și zincul, deci consumați și alte legume, nu doar mazăre. Poate cauz...
Salată verde (lăptucă)
Avantaje: Lăptuca sau salata verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, riboflavină, vitamina B6, acid folic, fier și potasiu. În plus, lăptuca conține și proteine, cal...
Dezavantaje: Seva lăptoasa din tulpină poate fi foarte iritantă pentru ochi....

Căutați rețete culinare după denumire