Rețetă Sandvici cu brânză de vaci
Vizite: 1888
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa
1136
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- franzela- 2 linguri branza de vaci
- 10 g unt
- gogosar
Preparare:
Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.Analiza ingredientelor rețetei Sandvici cu brânză de vaci:
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....