Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sandviș cu brânză de vaci și sfeclă

Vizite: 1825
Timp preparare: 5min
Dificultate: redusa
231

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 felii franzela
- 100 g branza de vaci
- sfecla fiarta

Preparare:

Se intinde branza de vaci pe feliile de paine si se decoreaza cu o felie de sfecla.

Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu brânză de vaci și sfeclă:

Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic. Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten. Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Sfeclă roșie
Avantaje: Este un aliment bogat în substanțe nutritive. Pigmenții oferă beneficii sistemului cardiovascular. Este o importantă sursă de acid folic....
Dezavantaje: Poate cauza beturie, manifestată prin colorarea urinei în roz sau roșu deschis. De asemenea, poate conține oxalați, ce favorizează aparitia litiazei renale....

Căutați rețete culinare după denumire