Rețetă Sandviș cu brânză de vaci și sfeclă
Vizite: 1914
Timp preparare: 5min
Dificultate: redusa
231
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 2 felii franzela- 100 g branza de vaci
- sfecla fiarta
Preparare:
Se intinde branza de vaci pe feliile de paine si se decoreaza cu o felie de sfecla.Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu brânză de vaci și sfeclă:
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Sfeclă roșie
Avantaje: Este un aliment bogat în substanțe nutritive.
Pigmenții oferă beneficii sistemului cardiovascular.
Este o importantă sursă de acid folic....
Dezavantaje: Poate cauza beturie, manifestată prin colorarea urinei în roz sau roșu deschis.
De asemenea, poate conține oxalați, ce favorizează aparitia litiazei renale....