Rețetă Sandviș cu brânză de vaci și șuncă
Vizite: 1834
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 2 felii franzela- 1 felie sunca
- o lingura branza de vaci
- o lingurita morcov ras
Preparare:
Se amesteca branza de vaci cu sunca taiata marunt, se intinde peste feliile de paine si se decoreaza cu morcovul ras deasupra.Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu brânză de vaci și șuncă:
Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic.
Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri.
Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește.
Consumați în exces, pot duce la pigment...
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Șuncă
Avantaje: Șunca este o sursă de proteine, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Șunca este bogată în colesterol și mai ales în sodiu....