Rețetă Sendvișuri cu icre negre
Vizite: 2363
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- bagheta,- unt,
- icre negre.
Preparare:
Se ung felioare de paine cu unt, iar pe deasupra se asterne un strat (mai gros sau mai subtire) de icre negre moi, adica proaspete.Mod de servire:
Pe marginea farfuriei se asaza felii de lamaie.
Analiza ingredientelor rețetei Sendvișuri cu icre negre:
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....