Rețetă Sos bolognese
162
CALORII
1
PORTII
Ingrediente/compozitie:
n• 50 g Carne tocată grasăn• 20 g Bulion - Pastă de tomaten• 2 g Ceapă roșien• 1 g Boia de ardei iutePreparare:
prăjiteAnaliza ingredientelor rețetei Sos bolognese :
Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu.
Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu.
Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Ceapă roșie
Avantaje: Ceapa roșie conține de două ori mai mulți antioxidanți.
Oferă cantități semnificative de vitamina C și vitamina B6.
Proprietăți antiinflamatoare.
Sursă bogată de fibre și prebiotice....
Dezavantaje: Respirația neplăcută.
Ar putea provoca o senzație de arsură în stomac dacă este consumată în cantități mari.
Poate provoca gaze intestinale....