Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sos bolognese

Vizite: 600
Timp preparare: 15min
Dificultate: medie
162

CALORII

1

PORTII

Ingrediente/compozitie:

n• 50 g Carne tocată grasăn• 20 g Bulion - Pastă de tomaten• 2 g Ceapă roșien• 1 g Boia de ardei iute

Preparare:

prăjite

Analiza ingredientelor rețetei Sos bolognese :

Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu. Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu. Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Ceapă roșie
Avantaje: Ceapa roșie conține de două ori mai mulți antioxidanți. Oferă cantități semnificative de vitamina C și vitamina B6. Proprietăți antiinflamatoare. Sursă bogată de fibre și prebiotice....
Dezavantaje: Respirația neplăcută. Ar putea provoca o senzație de arsură în stomac dacă este consumată în cantități mari. Poate provoca gaze intestinale....

Căutați rețete culinare după denumire