Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Spanac cu șvaițer

Vizite: 1968
Timp preparare: 25min
Dificultate: redusa
133

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 100 g de spanac
- 1 lingurita de svaiter ras
- 10 g de unt
- sare

Preparare:

Se spala bine spanacul si se fierbe 15 minute in apa clocotita sarata. Se strecoara bine si se paseaza cu mixerul.
Se adauga svaiterul si untul. Se amesteca totul bine.


Analiza ingredientelor rețetei Spanac cu șvaițer:

Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Spanac
Avantaje: Spanacul este o sursă excelentă de fibre alimentare, proteine, vitaminele A, C, E și K, tiamina, riboflavină, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, niacin...
Dezavantaje: Spanacul conține mult sodiu. Deoarece conține acid uric, spanacul trebuie evitat de bolnavii de gută sau artrită....
Șvaițer
Avantaje: Șvaițerul conține proteine, calciu, vitamina B12 și fosfor....
Dezavantaje: Șvaițerul este bogat în grăsimi saturate....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire