Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Spumă de căpșuni

Vizite: 1797
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
278

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 albus de ou
- 1/2 cana zahar pudra
- 1 cana capsuni

Preparare:

Se bat spuma cu mixerul albusul de ou, capsunile si zaharul pudra.
Se pune compozitia obtinuta in boluri la rece.

Pont!
Spuma se poate face si inghetata daca este pusa in recipiente speciale si se congeleaza.


Analiza ingredientelor rețetei Spumă de căpșuni:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Căpșuni
Avantaje: Căpșunile sunt o sursă bună de vitamina C, fibre alimentare, acid folic și potasiu. Conțin o cantitate redusă de grăsimi. Pot reduce riscul de boli cardiovasculare, poate favoriza vederea ...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de căpșuni provin din zaharuri. Căpșunile pot provoca reacții alergice la anumite persoane. Căpșunile pot conține reziduuri de pesticide....
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire