Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Supă de pește

Vizite: 2057
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
25

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 morcov
- peste eventual dorada
- 1 lingurita de orez
- lamaie
- leustean

Preparare:

Se pune prima data morcovul la fiert. Upa putin timp, se adauga orezul si pestele. Se lasa sa fiarba bine. Se adauga leusteanul.
Se scot oasele ramase peste, se da prin blener totul si se adauga lamaie.


Analiza ingredientelor rețetei Supă de pește:

Doradă
Avantaje: Sursă excelentă de fosfor, proteine, vitaminele B6, B3 și B2 Sărac în colesterol LDL și grăsimi Îmbunătățește funcția creierului ...
Dezavantaje: Nu este recomandat consumul crud...
Lămâie
Avantaje: Lămâia este o sursă excelentă de vitamina C și fibre alimentare, conținând și acid citric, fier și potasiu. În plus, lămâia are un conținut foarte scăzut de grăsimi saturate, colesterol...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de lămâi provine din zaharuri....
Leuștean
Avantaje: Are proprietăți antiinflamatoare și calmante....
Dezavantaje: Efect diuretic. Poate interacționa cu alte plante sau medicamente....
Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic. Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri. Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește. Consumați în exces, pot duce la pigment...
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....

Căutați rețete culinare după denumire