Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Tăiței cu brânza telemea

Vizite: 2283
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
307

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 80 g taitei fara ou
- 50 g telemea de vaca
- 10 g unt
- sare

Preparare:

Se fierb taiteii, se clatesc cu apa calda si se amesteca cu untul si telemeaua desarata data pe razatoare.

Analiza ingredientelor rețetei Tăiței cu brânza telemea:

Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Tăiței fără ou
Avantaje: Tăițeii au un conținut mic de grăsimi saturate....
Telemea de vacă
Avantaje: Prevenirea hipertensiunii și a osteoporozei Ajută la menținerea sănătății osoase, creșterea greutății și îngrijirea dentară...
Dezavantaje: Conținut ridicat de sodiu și colesterol...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire