Rețetă Tartă cu fructe
Vizite: 1644
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1502
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 50 g faina- 200 g fructe dupa gust
- 200 g zahar
- 750 ml lapte
- 4 oua
Preparare:
Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina si se amesteca bine, pana nu maisunt cocoloase.
Se adauga peste compozitie laptele fierbinte si se amesteca repede. Se unge o tava de teflon sau tarta (circa 26-28 cm) si puneti fructele taiate feli intr-un singur strat.
Se varsa compozitia deasupra. Se pune la copt in cuptor sau la bain-barie la 180 grade C, cam pentru 35 minute.
Se feliaza direct in tava apoi asezate pe o farfurie.
Analiza ingredientelor rețetei Tartă cu fructe:
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...