Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Unt à la Strasbourg

Vizite: 1306
Timp preparare: 30min
Dificultate: redusa
1281

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 150 gr unt,
- 100 gr ficat,
- 100 gr ciuperci,
- sare,
- piper.

Preparare:

Se prajeste atat ficatul, cat si ciupercile, apoi se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca bine cu untul adaugandu-se sarea si piperul necesar.

Se unge cu pasta obtinuta sandvisurile.


Analiza ingredientelor rețetei Unt à la Strasbourg:

Ciuperci, fierte
Avantaje: Ciupercile fierte sunt o sursă bună de fibre alimentare, vitamina C, riboflavină, niacină, fier, fosfor, potasiu, zinc și seleniu. Ele conțin și vitamina D, tiamină, vitamina B6, acid folic ș...
Dezavantaje: Pot provoca reacții alergice....
Ficat de pasăre (prăjit)
Avantaje: Ficatul de pasăre este bogat în proteine, vitamina A, riboflavina, niacină, vitamina B6, acid folic, vitamina B12, fier, fosfor, tiamină și zinc. În plus, ficatul de pasăre nu conține mult sod...
Dezavantaje: Ficatul de pasare conține mult colesterol....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire