Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Biscuiți cu scorțișoară

Vizite: 6275
Timp preparare: 25min
Dificultate: redusa
3866

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 g faina
- 250 g margarina
- 2 oua
- un praf de copt
- un plic de scortisoara

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele, fara a pune deloc apa si se trec apoi prin forma de biscuiti.
20 de grame de biscuiti au 10 glucide.
Se pun la cupor.


Analiza ingredientelor rețetei Biscuiți cu scorțișoară:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate. Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat). Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Scorțișoară
Avantaje: Scorțișoara conține uleiuri care împiedică dezvoltarea bacteriilor și fungilor, are proprietăți anti-inflamatorii, îmbunătățește circulația și ar putea fi benefică în cazul unor afec...
Dezavantaje: Scorțișoara conține coumarin, o substanţă care poate fi toxică pentru organism, afectând ficatul....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.