Rețetă Bulete de cașcaval
Vizite: 2226
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1325
CALORII
Ingrediente/compozitie:
3 oua,400 g cascaval ras,
faina cat sa se formeze o coca nu foarte tare
Preparare:
Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras pe razatoarea mica, cele 3 galbenusuri si faina (cate putin).Se pudreaza palmele cu faina si se formeaza buletele. Se pun in ulei incins pana se rumenesc.
Analiza ingredientelor rețetei Bulete de cașcaval:
Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B.
Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....