Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Bulete de cașcaval

Vizite: 2148
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1325

CALORII

Ingrediente/compozitie:

3 oua,
400 g cascaval ras,
faina cat sa se formeze o coca nu foarte tare

Preparare:

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras pe razatoarea mica, cele 3 galbenusuri si faina (cate putin).

Se pudreaza palmele cu faina si se formeaza buletele. Se pun in ulei incins pana se rumenesc.


Analiza ingredientelor rețetei Bulete de cașcaval:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....

Căutați rețete culinare după denumire