
Rețetă Chec aperitiv
Vizite: 2101
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa
2123
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 300 g parizer taiat cuburi- 300 g cascaval ras
- 4 oua
- 3 linguri smantana
- 3 linguri faina
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele bine, se tapeteaza o forma de cozonac cu putin ulei si faina si se toarna compozitia. Se coace la cuptor timp de 40-45 min.Analiza ingredientelor rețetei Chec aperitiv:
Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B.
Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....