ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Chifteluțe de pui cu caise

Vizite: 2753
Timp preparare: 30min
Dificultate: medie
385

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 300 g carne de pui tocata
- 1 cana plus 3 linguri pesmet
- 1 ou
- 1 cana plus 3 linguri caise uscate, maruntite
- 1 lingura sos de soia
- 2 si 1/2 lingurite coriandru, tocat

Preparare:

Se pun toate ingredientele in vasul robotului de bucatarie sau in blender si se mixeaza pana se obtine o pasta omogena. Se formeaza apoi chiftelutele, din 2 lingurite de pasta fiecare.
Chiftelutele se pun intr-o oala cu apa fierbinte si se fierb in abur 8 minute.

Cand sunt facute, chiftelutele se scot si se tin la rece inainte de a fi servite.


Analiza ingredientelor rețetei Chifteluțe de pui cu caise:

Caise uscate
Avantaje: Caisele uscate sunt o sursă bună de vitamina A, fibre alimentare și potasiu, având un conținut scăzut de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Caisele uscate sunt bune în caz de constipa...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de caisele uscate provin din zaharuri, motiv pentru care trebuie să fie evitate de diabetici. Caisele uscate conțin sulfiți (dioxid de sulf), pentru a le pă...
Coriandru (frunze)
Avantaje: Frunzele de coriandru sunt o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C, tiamina, riboflavina, vitamina K, acid folic, calciu, fier, magneziu și potasiu. În plus, frunzele de coriandru conțin și ...
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pesmet
Avantaje: Pesmetul are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. ...
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Sos de soia
Avantaje: Are foarte puține calorii. Conține aminoacizi esențiali....
Dezavantaje: Conținut ridicat de sodiu. Poate conține substanțe care cauzează cancer. Conținut crescut de MSG (monoglutamat de sodiu)....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.