 
Rețetă Ciuperci cu carne
Vizite: 4783
        Timp preparare: 75min
    Dificultate: redusa
889 
    CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 300 g carne de vitel- 300 g ciuperci
- 1 ceapa
- 1/2 lingurita faina
- o lingura ulei
- 10 g margarina
Preparare:
Se inabusa carnea taiata bucatele in margarina, cu putina apa; separat se pregateste prin fierbere amestecul de ceapa si ciuperci. Cafnd este aproape gata fiert, se amesteca carnea cu ciupercile si se adauga verdeata.Analiza ingredientelor rețetei Ciuperci cu carne:
    	Carne de vițel
                
        Avantaje: Carnea de vițel este o sursă de proteine, niacină, fosfor și zinc.
Este bună în regimurile alimentare bogate în proteine și sărace în grăsimi....
        Dezavantaje: Carnea de vițel conține mult colesterol....
    
    	Ceapă
                
        Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge.
Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
            
    	Ciuperci champignon
                
        Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății.
Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
        Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
    
    	Făină albă de grâu
                
        Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
            
    	Margarină
                
        Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
        Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate.
Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat).
Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
    
    	Ulei de floarea soarelui
                
    Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E.
Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
        Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). 
Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...