Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Crochete de curcan

Vizite: 2358
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
93

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 20 g de curcan
- 1 lingurita de patrunjel tocat
- 1 lingurita de faina
- 1 lingurita de ulei de masline
- sare

Preparare:

Carnea se toaca foarte fin, se adauga patrunjelul si sarea, si se formeaza doua crochete din aceasta compozitie. Se trec prin faina.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prejesc la foc mic timp de 8-10 minute intorcandu-le pe o partea si alta.
Se servete imediat.


Analiza ingredientelor rețetei Crochete de curcan:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Piept de curcan
Avantaje: Pieptul de curcan fără pieliță este cea mai slabă carne....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...

Căutați rețete culinare după denumire