Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Crochete din piept de găina sau pui

Vizite: 2965
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
394

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 150 g piept de gaina sau pui
- 15 g orez
- 10 g unt
- 1/2 albus fiert

Preparare:

Carnea se da prin masina de 2-3 ori impreuna cu jumatate din orezul fiert. Se fac doua turtite. Pe una din ele se aseaza la mijloc restul de orez fiert amestecat cu albusul fiert si tocat marunt. Se aseaza pe deasupra a doua turtita, se lipesc bine marginile si se fierb la abur.
Se serveste fierbinte cu unt proaspat incalzit.


Analiza ingredientelor rețetei Crochete din piept de găina sau pui:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire