Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ficăței de pui cu orez

Vizite: 3259
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
98

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 ficatei de pui
- 1 lingura de orez
- 1/2 lingurita de ulei
- 10 g de unt
- sare

Preparare:

Se fierbe orezul 20 minute in apa sarata si se strecoara. Intre timp, se ung ficateii cu ulei si se prajesc timp de 7-8 minute.
Se pun in mixer ficateii cu orezul si se adauga untul.
Se amesteca bine.


Analiza ingredientelor rețetei Ficăței de pui cu orez:

Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.