Rețetă Galuște din brânză
Vizite: 3094
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
776
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 400 g branza de vaci- 50 g margarina
- o ceasca de faina
- o ceasca de pesmet
- 1 ou
Preparare:
Se framanta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat vartos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra.Analiza ingredientelor rețetei Galuște din brânză:
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate.
Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat).
Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pesmet
Avantaje: Pesmetul are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. ...