Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Gogonele cu vișine

Vizite: 1836
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 2 cani si jumatate nuca macinata,
- o cana zahar pudra,
- 2 albusuri spuma,
- 2 linguri cacao,
- esenta rom.

Preparare:

Ingredientele de mai sus se amesteca bine, se fac cu mana gogonele de marimea unei nuci, iar in mijloc se pune o visina stoarsa de zeama, fara samburi.

Se tavalesc in zahar tos, se pun la frigider si se mananca cu o placere deosebita.


Analiza ingredientelor rețetei Gogonele cu vișine:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Cacao
Avantaje: Acest aliment este o sursă excelentă de fier, magneziu, fosfor, proteine, potasiu și zinc. ...
Dezavantaje: Acest aliment este bogat în grăsimi saturate. ...
Nuci
Avantaje: Bogate în acid alfa linoleic, acid folic, magneziu, fosfor și potasiu. nucile sunt recomandate pentru sănătatea cardiovasculară, îmbunătăţirea memoriei, studiile efectuate demonstrând că el...
Dezavantaje: Nucile au un puternic potenţial alergen, de aceea consumul lor necesită precauţie. În plus, pot împiedica absorbţia fierului şi pot provoca tulburări digestive, mai ales la persoanele cu aceas...
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire