Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Înghețată cu zmeură

Vizite: 1688
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 3 cani cu lapte
- 3 oua
- 1 pahar cu zahar
- 1 lingura de faina
- 2 pahare cu zmeura pasata

Preparare:

Se amesteca intr-un bol, cu ajutorul mixerului, ouale, zaharul si faina, apoi toarna laptele treptat.
Se pune castronul la bain-marie (intr-o cratita cu apa, la foc mic) pana ce incepe sa se ingroase compozitia.
Se ia de pe foc si dupa ce compozitia s-a racit, se adauga si zmeura zdrobita, amestecand usor.
Se pune in forme si se da la congelator.


Analiza ingredientelor rețetei Înghețată cu zmeură:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zmeură
Avantaje: Zmeura este o sursă excelentă de vitamina C, fibre alimentare, vitamina K și magneziu. Zmeura este bună pentru sistemul imunitar și pentru sănătatea sistemului cardiovascular....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de zmeură provine din zaharuri. ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.