Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Macaroane cu brânza dulce

Vizite: 10974
Timp preparare: 30min
Dificultate: redusa
Rețetă Macaroane cu brânza dulce
2127

CALORII

8

PORTII

Ingrediente/compozitie:

- un pachet de macaroane 500g (melcisori)
- 4 pliculete de zahar vanilat
- 300 g branza dulce
- 100 g branza sarata
- un pachet 150 g de stafide
- 3 oua

Preparare:

Se fieb macaroanele circa 8 minute. Se scurg de apa calda si se trec printr-un jet de apa rece pentru a nu se lipi unele de altele.
Intre timp se marunteste branza si de amesteca bine. Peste branza de adauga 3 oua batute si se amesteca. Se pune zaharul vanilat si stafidele.
Compozitia de branza se amesteca cu macaroanele si se asaza in tava dupa care se baga la cuptor. Se lasa circa 20 de minute la cuptor pe temperatura medie.
Pofta buna!


Analiza ingredientelor rețetei Macaroane cu brânza dulce:

Macaroane
Avantaje: Macaroanele au un conținut scăzut de grăsimi saturate și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Stafide
Avantaje: Stafidele nu conțin grăsimi saturate și colesterol. Sunt bune în caz de hipertensiune arterială, retenție de fluide, energie insuficientă, anemie și constipație....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de stafide provine din zaharuri. Stafidele uscate din comerț pot fi tratate cu sulf și învelite în ulei mineral - îndepărtați acești aditivi spălându-le...
Telemea de vacă
Avantaje: Prevenirea hipertensiunii și a osteoporozei Ajută la menținerea sănătății osoase, creșterea greutății și îngrijirea dentară...
Dezavantaje: Conținut ridicat de sodiu și colesterol...
Zahăr vanilat
Dezavantaje: Zahărul vanilat clasic conține zahar alb (98%) și vanilină cristalizată (2%) - o substanță chimică periculoasă în cantități mari....

Căutați rețete culinare după denumire