Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Macaroane cu ciuperci

Vizite: 1898
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
670

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1/4 kg ciuperci
- 200 g macaroane (taitei)
- 2 linguri unt
- 1 ceapa
- ulei
- 1 lingura bulion
- piper
- 100 g branza
- supa
- sare

Preparare:

Macaroanele (taiteii) se fierb, se strecoara si se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii. Se adauga bulion, sare si piper, apoi se sting cu supa sau apa.
Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea cateva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de branza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou.
Se presara cu restul de branza.


Analiza ingredientelor rețetei Macaroane cu ciuperci:

Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu. Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu. Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Macaroane
Avantaje: Macaroanele au un conținut scăzut de grăsimi saturate și sodiu....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire