Rețetă Orez cu cacao
Vizite: 2823
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
168
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 50 g orez- 5 g zahar
- 10 g unt
- 5 g cacao
- 250 g apa
Preparare:
Se fierbe orezul in apa (ca la orez cu lapte). Cand este gata se adauga cacaua amestecata cu zaharul, se amesteca bine. Apoi se asaza pe o farfurie si se serveste cu unt (10 g).Analiza ingredientelor rețetei Orez cu cacao:
Cacao
Avantaje: Acest aliment este o sursă excelentă de fier, magneziu, fosfor, proteine, potasiu și zinc. ...
Dezavantaje: Acest aliment este bogat în grăsimi saturate. ...
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus.
Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...