Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ouă umplute cu pastă de pește

Vizite: 1362
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
745

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 6 oua,
- 50 g de unt,
- 1 lingurita de pasta de peste (anchois),
- cateva frunze de salata verde.

Preparare:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in lung. Se scot cu grija galbenusurile si se pun intr-un castron in care se adauga untul si o lingurita de pasta de peste.
Toate acesatea se freaca bine pana cand se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile.


Analiza ingredientelor rețetei Ouă umplute cu pastă de pește:

Anșoa - hamsie
Avantaje: Anșoa este bogată în acizi grași omega-3, proteine, vitamine și minerale care ajută la menținerea unei stări bune de sănătate. Tip de pește bogat în grăsimi sănătoase....
Dezavantaje: Hamsiile conservate au un nivel ridicat de sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Salată verde (lăptucă)
Avantaje: Lăptuca sau salata verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, riboflavină, vitamina B6, acid folic, fier și potasiu. În plus, lăptuca conține și proteine, cal...
Dezavantaje: Seva lăptoasa din tulpină poate fi foarte iritantă pentru ochi....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire